Niche parfémy jsou o svobodě, představivosti i výzvách 

niche parfémy

Každá oblast umění se může pochlubit jedinečnými díly nejvyšší hodnoty. Platí to i o umění tvorby parfémů a citlivého smíchání jedinečných vůní, jejichž výsledkem jsou tzv. niche parfémy. Jedná se o mistrovská díla vytvořená jejich autory s vášní, znalostí, osobním procítěním a zážitkem. Často je to nějaký příběh z jejich života. Jsou to vzpomínky a dojmy zaznamenané vůní. To je mimo jiné odlišuje od masových vyráběných voňavek, které lze koupit v každé běžné parfumerii. 

Proces výroby pro niche parfémy je mimořádně složitý a drahý. Exkluzivní vůně je uzavřena v unikátním flakonu, který je sám o sobě často uměleckým dílem. Není divu, že cena niche parfémů daleko převyšuje hodnotu i těch nejdražších výběrových vůní. 

Lilat Zafaf z řady Niche parfémy

Niche parfémy pro ženy i muže 

    Autory niche vůní jsou umělci, vizionáři, často i anonymní tvůrci. Vůně, které vytvářejí, jsou založeny na přírodních a často velmi vzácných vůních. Pečlivě vybíraných a jedinečně zkombinovaných. Široký výběr a pečlivě popsané kompozice umožňují vybrat si specializovaný produkt podle osobních preferencí. Záleží-li vám na originálních směsích a jedinečných vonných kompozicích, které jsou jedinečné, pak budou dámské niche parfémy tou vhodnou volbou. 

    Umělci, kteří vytvářejí pánské niche parfémy, věří, že každý by měl vonět speciálně. Bez ohledu na to, zda jedete v obleku do společnosti nebo se vracíte ze školení. Pečlivě sestavené vůně jsou dokonalým každodenním doplňkem. Zvyšují vaše sebevědomí a budete se cítit výjimečně po celý den. Díky neobvyklým kompozicím vytvořeným s ohledem na jedinečné kombinace vůní si každý najde něco pro sebe. 

Nafhat Al Bukhor patří také mezi Niche parfémy

 Kreativní svoboda, vysoká kvalita a vlastní recepty 

     Aby bylo možné definovat danou niche kompozici, pak by měla vonět úplně jinak než oblíbené vůně dostupné v každém obchodním řetězci. Je to způsobeno i tím, že tento typ parfémů je vyroben z vysoce kvalitních ingrediencí. Velmi často jsou přírodního původu, s mimořádně exkluzivním a ušlechtilým aroma. Parfumeré specializující se na přípravu niche vůní nejsou limitováni poptávkou ani aktuálními módními trendy. K tvorbě parfému umí přistupovat kreativně a umělecky. Mají možnost vytvořit abstraktní a jedinečnou vůni s netradiční a neobvyklou recepturou. 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď