Dámské košile – 3 typy, které musíte mít ve svém šatníku!

dámské košile
dámské košile
Jak správně nosit dámské košile

Dobře zvolený a vyskládaný dámský šatník nemusí vůbec praskat ve švech k tomu, aby byl správně využitelný, právě naopak – někdy ani skříně přeplněné množstvím oblečení nejsou zárukou dobrého stylu, vkusu a pěkných kombinací.

K tomu, abyste mohli pokaždé zkombinovat zajímavý, vkusný, slušivý a stylový outfit, je třeba volit do svého šatníku především univerzální a dobře kombinovatelné kousky, které můžete dokonale obměňovat a variovat na jakoukoliv příležitost. Jedním z takových základních prvků praktického dámského šatníku jsou právě košile a halenky. Pokud i nejste právě zatížena na tento typ oblečení a dámské košile si nekupujete ve všech možných střizích, barvách či vzorech, určitě existují minimálně tři typy dámské košile, které vám rozhodně nesmí doma chybět.

Bílé dámské košile – skvělá volba

Jaké dámské košile si máme z bohaté nabídky na současném trhu (napr. ZDE) tedy vybrat? Prvním ze tří typů z dámských košil je košile jednoduchého střihu v pěkné bílé až sněhobílé barvě vyrobena z kvalitního materiálu. Klasická bílá dámská košile dokáže s vaším outfitem dělat hotové zázraky a můžete ji využít na volné chvíle, do práce i na večerní příležitost.

Bílé dámské košile v kombinaci s klasickými kalhotami, pouzdrové sukně, sakem či elegantním kabátem jsou na pracovní outfit jako stvořené. Pokud však vyměníte klasické elegantní kalhoty za džíny a sako za koženou bundu, získáte perfektní, ležérní volnočasovou kombinaci. Bílé dámské košile jsou dobrou volbou i pro večerní příležitost, např. do divadla.

dámské košile
Bílá klasika

A pokud je doplníte slavnostnější (např. plisovanou) sukní a zajímavým šperkem, výsledek bude dokonalý.

Denim a vzory

Denim zda džínovina je velmi oblíbenou součástí dámských i pánských šatníků, protože džíny různých střihů a délek, ale i džínové šaty, sukně, bundy, overaly či dokonce boty a kabelky jsou stále velmi trendové, a tak by vám rozhodně v šatníku neměla chybět ani denim košile, kterou můžete nosit v kombinaci s jednoduchým bílým tričkem, ale také s kardigany či sakem.

Dámské košile v denim provedení a v bílé barvě tedy již máme a do třetice si vyberte ještě dámskou košili s jemným proužkovaným vzorem nebo s květinovým motivem a vaše košilové trio bude dokonalé.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď