Nejlevnější clip in vlasy – proč si vybrat REMY?

clip in vlasy

Pokud vás už omrzeli krátké vlasy nebo jednoduše nejste spokojená se svým novým krátkým účesem nebo jste jen zatoužili po změně a něčem novém, vyzkoušejte změnit svůj image pomocí clip in vlasových příčesků, které jsou vhodné pro vlasy s délkou přibližné 10-15 cm a svým nenáročným způsobem aplikace jsou ideální i pro domácí použití.

clip in vlasy
Clip in vlasy – rovné, vlnité i kudrnaté

Jde o nejlevnější clip in vlasy, protože na rozdíl od jiných způsobů prodlužování vlasů, které si vyžadují návštěvu kadeřnických salónů a řadově stojí i několik stovek eur, clip in vlasy si můžete aplikovat i ve vlastní koupelně, finančně vás až tolik nezatíží a výsledek bude rozhodně stát za to. Maximální kvalitu vám poskytnou hlavně přírodní tzv. Remy clip in vlasy, které na rozdíl od syntetických můžete i různě upravovat a tvarovat.

Proč právě Remy clip in vlasy?

Velkou výhodou Remy clip in vlasů, tedy vlasů, které jsou vyrobeny ze 100% přírodních lidských vlasů, je to, jak už bylo výše zmíněno, že se dají i tepelně upravovat a tvarovat (stříhat, natáčet, žehlit, kulmovat či barvit). Navíc působí přirozeněji. Jediná úprava, která se v případě Remy clip in vlasů nedoporučuje, je trvalá ondulace. Vhodnější volbou je výběr vlasů, které jsou tak uzpůsobeny už od začátku. Tedy pokud chcete mít kudrnaté clip in vlasy, raději si je kupte jako kudrnaté a nesnažte se naondulovat vlasy rovné. Před samotnou tepelnou úpravou clip in vlasů je vhodné, abyste na ně použili přípravky, které jsou k tomu určené, a které je alespoň částečně ochrání.

V čem spočívá běžná péče o clip in vlasy?

clip in vlasy
Vlasy stačí mýt 2-3x do měsíce

I když jsou clip in vlasy nejlevnější vlasy a investice do nich nepředstavuje nějak závratnou částku, vhodná péče přece jenom dokáže ovlivnit jejich životnost.

Co se umývání týče, tak to s ním nemusíte příliš přehánět. Sice bylo zmíněno, že se o clip in vlasy máte starat jako o své vlastní, ale v případě clip in vlasů je stačí umývat tak 2-3 krát do měsíce. Nejdříve je musíte opláchnout ve vlažné vodě, ve které bude i trochu šamponu. Následně na ně aplikujte trochu balzámu nebo kondicionéru. Nakonec vlasy ještě jednou důkladně opláchněte a poté nechte přirozenou cestou usušit. Rozhodně nepoužívejte fén. A rovněž nezapomínejte na to, abyste vlasy pravidelně rozčesávali, protože tím prodlužujete jejich životnost.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď